Follow us:
ДАВЕТ
Здружение за едукација, подршка и помош на социјално загрозени
Донирај за проектите на Давет
Водата е извор на животот
Донирај за бунар
Previous
Next
about
За Давет

Нашата историја

„ДАВЕТ“ е непрофитабилно здружение за едукација, подршка и помош на социјално загрозени. Уште од самите почетоци на Давет, главната цел беше да се воспостави мрежа на активисти кои преку нашите печатените материјали ќе вршиме едукација за исламот, како на територијата на нашата држава Република Северна Македонија, така и надвор од неа,  во Европа, САД  и Австралија.

Да донираме од срце ❤️


Денарска трансакциска сметка:

Здружение на граѓани Давет
300-0000013221-46
Комерцијална Банка АД Скопје

Цел на дознака:
Донација за Проектите на Давет

Devizna smetka:

Zdruzenie na gragani Davet
IBAN Code MK07300701003584117
SWIFT KOBSMK2X
Komercijalna Banka AD Skopje
Ul. Hadzi Jovan Shishkov br.57b
1000, Skopje North Macedonia

Доколку не можете да извршите уплата на нашите сметки, истото можете да го направите преку:
– Western Union
– Moneygram 
– Ria

Контакт:

Интересни факти

0 +
Проекти

0 +
Книги

0 +
Донации

Новости

Copyright 2021 | Давет - Сите права се задржани.