Follow us:

Донирај за Акика или Курбан во Африка, Пакистан, Бангладеш и Јемен

Почитувани,

Поттикнати од добронамерните иницијативи на нашите браќа и сестри, од државата и дијаспората, се одваживме да направиме листа на приоритетни области, кои би биле опфатени со нашите идни активности и проекти. Со истите би биле опфатени повеќе држави: Африка, Пакистан, Бангладеш, Јемен, во одредени земји, каде што одредена помош е најнеопходна во моментов. Од приоритетните области би гo одвоиле:

1 мал Курбан 

1 голем Курбан

1 Јуни 2021 – 22 Јули 2021
Донатор: Граѓани, физички и правни лица, луѓе со добра вољa

ДОНИРАЈТЕ ОД СРЦЕ…

Вашата подршка, на многумина им е неопходна!
Нашето здружение е сервис за сите вас
За повеќе информации можете да не контактирате на нашиот телефон, whatsapp, viber, messenger, или по електронска пошта на нашиот е-маил. [email protected]
Администрација на Давет

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Социјални мрежи
Нашите сервиси

Copyright 2021 | Давет - Сите права се задржани.